Descripció
Un plat ple d’aromes i textures, la nostra safata de 8 canelons de Nadal, elaborats artesanalment pels alumnes del CFPI Institut dels Aliments de Barcelona i amb ingredients seleccionats. Fets amb carn picada de vedella i porc , una suau beixamel i formatge gratinat, tenen tot el sabor de la recepta tradicional.
Ingredients principals: canelons: pasta de caneló (GLUTEN), carn picada (vedella i porc), ceba, tomàquet, llet (LACTI), paté de fetge de porc, pa (GLUTEN), all, vi ranci (SULFITS), brandi, oli d’oliva.
Ingredients beixamel: llet (LACTI), mantega (LLET), farina (GLUTEN), sal, pebre blanc, nou moscada, formatge (LACTI).
Al·lèrgens: gluten (pasta caneló, pa, farina), làctics (llet, mantega, formatge), sulfits (vi ranci).
Traces d’al·lèrgens: pot contenir traces d’altres al·lèrgens degut al procés d’elaboració.
Un clàssic de la gastronomia nadalenca, una opció deliciosa i casolana per gaudir durant les festes. Fes que aquest Nadal sigui inoblidable amb un plat que omplirà la teva taula de sabor i autenticitat. 🎄✨