Descripció
Prova uns canelons diferents i més lleugers. Fets amb espinacs frescos, ricotta cremosa i una beixamel suau de xampinyons, són ideals per sorprendre a taula. Aquesta safata de 8 canelons farcits de ricotta i espinacs frescos és una recepta suau i deliciosa que aporta un toc diferent a les teves celebracions.
Ingredients principals: espinacs frescos (40%), ricotta (30%) (LACTI), xampinyons frescos (15%), avellanes torrades (5%) (FRUITS SECS), plaques de pasta [farina de blat, aigua i ou] (GLUTEN, OU), farina de blat (GLUTEN), mantega (LACTI), llet sencera (LACTI), formatge ratllat (LACTI), sal i pebre blanc.
Al·lèrgens: gluten (plaques de pasta, farina de blat), ou (plaques de pasta), làctics (ricotta, mantega, llet sencera, formatge), fruits secs (avellanes).
Traces d’al·lèrgens: pot contenir traces d’altres al·lèrgens degut al procés d’elaboració.
Un clàssic reinventat amb un farcit vegetal i cremós, ideal per gaudir amb família i amics. 🎄