Canelons de ricotta i espinacs (safata de 8 canelons)

10,00 

Prova uns canelons diferents i més lleugers. Fets amb espinacs frescos, ricotta cremosa i una suau beixamel, són ideals per sorprendre a taula durant les celebracions.

Ingredients: espinacs frescos, ricotta, xampinyons, avellanes torrades, plaques de pasta, farina de blat, mantega, llet sencera, formatge ratllat, sal i pebre blanc.

Al·lèrgens: gluten, ou, làctics, fruits secs. Pot contenir traces d’altres al·lèrgens.

Fes la teva comanda i recull-la a l’Aula Botiga de l’Institut dels Aliments. 🎄

En estoc

SKU: canelonsricottaespinacs Categoria:

Descripció

Prova uns canelons diferents i més lleugers. Fets amb espinacs frescos, ricotta cremosa i una beixamel suau de xampinyons, són ideals per sorprendre a taula. Aquesta safata de 8 canelons farcits de ricotta i espinacs frescos és una recepta suau i deliciosa que aporta un toc diferent a les teves celebracions.

Ingredients principals: espinacs frescos (40%), ricotta (30%) (LACTI), xampinyons frescos (15%), avellanes torrades (5%) (FRUITS SECS), plaques de pasta [farina de blat, aigua i ou] (GLUTEN, OU), farina de blat (GLUTEN), mantega (LACTI), llet sencera (LACTI), formatge ratllat (LACTI), sal i pebre blanc.

Al·lèrgens: gluten (plaques de pasta, farina de blat), ou (plaques de pasta), làctics (ricotta, mantega, llet sencera, formatge), fruits secs (avellanes).

Traces d’al·lèrgens: pot contenir traces d’altres al·lèrgens degut al procés d’elaboració.

Un clàssic reinventat amb un farcit vegetal i cremós, ideal per gaudir amb família i amics. 🎄