Descripció
Celebra les festes amb aquest rodó de pollastre farcit amb guarnició de salsa de rostit, puré de poma i orellanes preparat artesanalment per l’alumnat de l’Institut dels Aliments. Aquest plat tradicional és perfecte per reunir la família al voltant de la taula amb un sabor casolà i autèntic.
- Rodó de pollastre farcit amb ingredients seleccionats de qualitat.
- Cuinat seguint receptes tradicionals per a un sabor exquisit.
- Lliurat a punt per escalfar i servir.
Ingredients principals: carn de pollastre, carn de porc, prunes, orellanes, panses, ametlla (FRUITS SECS), pinyons (FRUITS SECS), paté, vi Pedro Ximénez (SULFITS), sal, pebre negre molt, E-331 i E-301.
Ingredients salsa de rostit: aigua, carcasses de pollastre, api (API), porro, ceba, pastanaga i llorer.
Ingredients puré de poma: poma, orellanes, sucre, mantega (LACTI), brandi i canyella.
Al·lèrgens: fruits secs (ametlla, pinyons), sulfits (Pedro Ximénez), api, làctics (mantega).
Traces d’al·lèrgens: pot contenir traces d’altres al·lèrgens degut al procés d’elaboració.
Reserva el teu pollastre de Nadal i assegura’t de tenir un plat principal que sedueixi tots els paladars!